MVA

Tisztelt Partnerünk!

Szeretne rövid tájékoztatást kapni a Mikrohitel igénybevételének lehetőségéről, a leginkább illetékes szervezettől és személyektől? Érdeklik az olyan új lehetőségek, mint a Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása? Szívesen bővítené üzletkörét eddig ismeretlen vagy újonnan induló, térségbeli vállalkozásokkal? Mindezt egy helyen, könnyen elérhető távolságban?

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) – együttműködésben a térségi vállalkozásfejlesztési szervezetekkel – járási rendezvénysorozatot szervez a Segítünk Indítani! programja keretében, melynek során személyes tájékoztatást nyújt a Mikrohitel igénylésének lehetőségéről és a fiatalok vállalkozásindítási támogatásáról. A rendezvények a több érdeklődő által megjelölt járási központokban indulnak a következő hetekben.

Kérjük, jelezze mielőbb részvételi szándékát és a választott helyszínt az alábbi felületeken:

érdeklődöm a rendezvény iránt – legmegfelelőbb települések megjelölése – ÉMR

érdeklődöm a rendezvény iránt – legmegfelelőbb települések megjelölése – NYDR

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, javasoljuk, más vállalkozótársát, esetleg vállalkozni vágyó fiatalt is értesítsen a lehetőségről, tájékoztatónk továbbküldésével!

Az MVA a Segítünk Indítani! program által több száz fiatalnak segít vállalkozóvá válni képzéssel, üzleti tervezési tanácsadással, támogató mentorálással és az indulótőkét biztosító 3 millió Ft támogatás elérhetővé tételével. Még vannak helyek az induló képzésekre, amellyel mindaz elsajátítható, ami egy vállalkozás sikeres működtetéséhez szükséges. Olyan képzést és szolgáltatásokat kaphatnak a fiatalok, amelyekért más, fejlődni szándékozó üzletemberek súlyos százezreket fizetnek. Csak az illető elkötelezettségére és jó vállalkozási ötletre van szükség.

A programról további információ a fiatalok számára:

Nyugat-Dunántúli Régió: www.nyugatdunantul.mva.hu

Észak-Magyarországi Régió: www.eszakmagyar.mva.hu

Köszönettel:
Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.